DONER KEBAB BAHRI

DONER KEBAB BAHRI Doner Kebab Bahri

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Doner Kebab Bahri. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 6:54 Super lekker gegeten! Levering was top! Bedankt voor de service!!
8 mei 2022 om 21:53 Alles was lekker en nog warm, er zat wel een zwarte haar in de schotel niet van mij want ik ben blond.
6 mei 2022 om 19:33 Besteld vanaf camping Hengelhoef, goede service en prima eten.
29 apr 2022 om 16:37 De bezorgtijd was gelijk ik gevraagd heb.top service gehad vooral heel lekker .een aanrader
18 apr 2022 om 18:57 Het was voldoende maar het eten was flauw van smaak,er was geen gehaktbal bij de mixschotel,de pizza was te droog en de looksaus leek op mayonaise........jammer.
15 apr 2022 om 23:12 Top. Zeer vriendelijke bezorger!
10 apr 2022 om 21:05 Superlekkere pizza Bahri (lekker deeg ook!) En een vriendelijke bezorger. Altijd tevreden als we hier bestellen.
5 apr 2022 om 23:01 Snel geleverd en lekker zoals altijd! Aanrader.
3 mrt 2022 om 20:25 Snel geleverd en eten was nog lekker warm.
2 mrt 2022 om 19:52 Was een issue met de levering, maar via telefoon uitgeklaard. Vergissing is mogelijk, en werd goed op gereageerd. Krijgen zeker nog een tweede kans, want het eten was erg lekker.
27 feb 2022 om 23:41 Wij hadden onze bestelling omstreeks 17 uur geplaatst op zondag met de vraag deze te leveren om 18.15 uur. Netjes op tijd, lekker en met een vriendelijk gezicht werd het eten bezorgd. Dank je wel!
21 feb 2022 om 20:19 Super lekker !